Parkettázás

Válassza profi szakembereink szolgáltatásait, amennyiben padlólap, járólap, parketta vagy hajópadló lerakásáról van szó. Sok éves tapasztalattal, megbízhatóan és precízen dolgozunk, számos referenciánk is ezt bizonyítja.

A felsorolt munkálatok sokkal többet takarnak, mint azt az átlagember gondolná. Hiszen messze nem csak arról van szó, hogy méretre vágva az adott burkolóelemeket egymáshoz illesszük és rögzítsük. Gyakran az ilyen téves elképzelés vezet a teljesen nem várt végeredményhez, illetve olyan hibákhoz, melyeket egy szakember még a munka megkezdése előtt kiküszöböl. Egy példával bizonyítjuk is ezt. A parkettázás során figyelembe kell venni a kiépített fűtési rendszer fajtáját. Amennyiben padlófűtéses a tér, fontos a parketta vastagsága és szerkezeti felépítése is, sőt, fafajtája is, de a szigetelési technológiát sem szabad kihagyni.

Ezt követi csak a lerakás, mely előtt még mindenképpen ellenőrzendő a levegő- és parketta nedvességtartalma. A lerakást követi a csiszolás, mely szintén szaktudást igényel, hiszen a várt egyenletes és tükörsima felület helyett kaphatunk ellenkező végeredményt is. Csak mindezt követően jön a lakkozás és olajozás, mely szintén profi szakembert igényel, hiszen az olyan kevésbé ismert tényezők is befolyásolják parkettánk színárnyalatát, mint a felhasznált lakk típusa és összetétele.

A parketta lerakásánál a páratartalom és a hőmérséklet helyes megválasztása szintén nagyon fontos! Tehát, ez a példa is bizonyítja mennyire fontos, hogy szakembert bízzunk meg akár a parkettázással, akár egyéb, az épület belső és külső burkolásával járó kényes, nagy szakértelmet igénylő munkákkal.

A parketta, padlólap, járólap vagy hajópadló precíz, szakszerű lerakása a későbbiekben meghatározza mindennapi életünket és komfortérzetünket, és végeredményben nagyon fontos esztétikai része is a lakásnak, ezért kizárólag igényes munka fogadható el.

Válassza profi csapatunkat, sok éves tapasztalatunk és referenciáink magukért beszélnek. Érdeklődjön parkettázási és egyéb szolgáltatásaink iránt, vegye fel a kapcsolatot szakembereinkkel most.